با حکم وزیر بهداشت دکتر غلامرضا اصغری به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر غلامرضا اصغری

استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان

باتوجه به سوابق علمی و تجربیات ارزنده و مفید جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب می شوید . امیدوارم با اتکال به ذات باریتعالی و رعایت قوانین بالادستی بویژه قانون برنامه ششم توسعه و با بهره گیری از تجارب کلیه صاحب نظران و تعامل مناسب با حوزه های مرتبط در راستای ارتقاء کیفی و کمی کنترل و نظارت بر تولید، واردات، نگهداری، توزیع دارو، غذا، تجهیزات، اقلام پزشکی و فرآورده های آرایشی و بهداشتی نهایت تلاش خود را معمول داشته و در بهبود شاخص های سلامت جامعه و ساماندهی امور راهبردی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی موفق و موید باشید.

امید است در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در جهت خدمت به ملت شریف ایران موفق باشید .

همچنین وزیر بهداشت با صدور پیامی از خدمات دکتر اصغری در مدت مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تقدیر کرد.

متن پیام وزیر بهداشت به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر غلامرضا اصغری

خدمت گزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزيده خویش عطا می فرماید.

لذا بدين وسيله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان صمیمانه تشکر و قدردانی مي نمایم. اميد است همواره به عنوان يكي از نيروهاي ارزشمند در نظام سلامت موفق و پيروز باشيد.