فراخوان دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

در اردیبهشت ماه هر سال و در هفته بزرگداشت مقام معلم، همایش آموزشی علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری به عنوان یکی از رویدادهای مهم آموزش علوم پزشکی برگزار می گردد.

دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری هم زمان با بیستمین همایش کشوری آموزشی علوم پزشکی از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

ارسال کلیه مستندات و کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت motahari.mui.ac.ir می باشد.

آخرین مهلت ثبت فرآیند ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۷

محتوای آنلاین کنگره بین المللی آموزش پزشکی Amee2018

به اطلاع شرکت کنندگان، محققین و اعضای هیئت علمی دانشگاه می رساند که محتواها و سمپوزیوم های آنلاین پخش شده در کنگره بین المللی آموزش پزشکی (Amee2018 ) به صورت آفلاین و در قاب سه DVD آماده عرضه شده است. علاقه مندان می توانند این دی وی دی ها را ا ز کتابخانه مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و یا مرکز آموزش مجازی دانشگاه خریداری نمایند.

تمدید سومین دوره پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

سومین مرحله فراخوان پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ تمدید شد. برای ثبت نام به سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس  www.vums.ac.ir  مراجعه فرمایید.

تمدید فراخوان دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای اعطای گرانت

مهلت اعطای گرنت دانشگاه علوم پزشکی مجازی تمدید شد. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- با عنایت به برنامه ریزی بعمل آمده و نیز درخواست‌های ارسالی از دانشگاه، به اطلاع می‌رساند مهلت ارسال پروژه‌های توسعه آموزشی مجازی برای اعطای گرنت تا تاریخ ۹۷/۶/۲۰ تمدید گردید.

پخش همایش آنلاین کنگره amee 2018

همزمان  با برگزاری کنگره بین المللی آموزش پزشکی(amee 2018 ) در کشور سوئیس، پخش هم زمان این کنگره در تالار زیتون مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان و محققین حوزه های مختلف برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی RSS