x

برگزاری سمینار آموزش پزشکی در سال 2024 توسط انجمن آموزش پزشکی اروپاAMEE و پخش زنده سمینار

در روز دوشنبه مورخ 5 شهریور ماه 1403 از ساعت 10:30 اولین روز سمینار بین المللی آموزش پزشکی AMEE به صورت آنلاین در تالار زیتون با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند جهت اساتید دانشگاه پخش گردید

در این سمینار در روز اول مباحثی همچون طراحی برنامه درسی آموزش سلامت به منظور آماده سازی دانشجویان برای رویارویی با آینده همراه با   هوش  مصنوعی، پرورش جوامع عملگرای جهانی در راستای تربیت و رشد دانشمندان آموزش حرفه های بهداشتی،بحران آب و هوا یک بحران بهداشتی است: پیامدهایی برای آموزش حرفه های سلامت ، بررسی بین المللی در مورد انطباق و اتخاذ برنامه درسی (کوریکولوم) بهداشت سیاره ای و مراقبت های بهداشتی پایدار، استدلال بالینی و آموزش آن: هوش مصنوعی چه نقشی دارد ؟  توسط سخنران های انجمن آموزش پزشکی اروپا ارائه گردید. همچنین در این روز پانل های "برنامه ریزی درسی برای رویارویی با آینده همراه با هوش مصنوعی" و "استدلال بالینی و آموزش آن: هوش مصنوعی چه نقشی دارد؟"توسط اساتید گروه آموزش پزشکی دانشگاه ارائه گردید.