لزوم پویایی تعلیم و تربیت موجب گردیده است تا همواره به بهبود رویکردها، راهبردها و روشهای آموزش توجه ویژه ای صورت پذیرد. یکی از راهبردهایی که در نیم قرن گذشته در حوزه آموزش علوم سلامت بطور جدی مورد توجه قرار گرفته است، آموزش بین حرفه ای است. بنا به تعریف آموزش بین حرفه ای به آموزشهایی اطلاق می گردد که فراگیران دو یا چند حرفه علاوه بر فراگیری یک محتوا با هم بتوانند از هم و در باره هم نیز یاد بگیرند تا به ارتقاء کیفیت آموزش و خدمات سلامت بیانجامد.
واحد آموزش بین حرفه ای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اولین بار در کشور و در سال 1398 تشکیل گردید و بتواند علاوه بر آشنایی اعضای هیات علمی دانشگاه با این رویکرد، زمینه اجرایی نمودن برنامه هایی با بهره گیری ازآموزش بین حرفه ای را فراهم و تسهیل نماید. به همین منظور طی سالهای گذشته برنامه های توانمندسازی اساتید در دوشنبه های آموزش، دوره توانمندسازی مدیران دانشگاه در سال 1399، کارگاه آشنایی با گرند راندهای بین رشته ای و مشاوره و هدایت رساله های کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه آموزش بین حرفه ای و ... انجام گرفته است.
در توسعه این رویکرد از سال 1403 کمیته آموزش بین حرفه ای با حضور نمایندگان کلیه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تشکیل گردیده است تا بتوان طراحی و اجرای این برنامه ها را با ظرفیت بالاتری دنبال نمود.